Zoeken

Informatie Stealth Academy (2019 - 2020)

Bijgewerkt: feb 21

Beste ouder/verzorger,

Welkom bij de Stealth Academy. In dit bericht vind u alle informatie voor het nieuwe seizoen. Er zijn een aantal dingen veranderd waardoor ik u wil vragen het gehele document goed door te lezen. Als er verder nog vragen zijn hoor ik het graag!

Met vriendelijke groet,

Sidney Stillebroer Hoofdcoach Stealth Academy1. Halen en brengen


Vanaf heden willen wij u vragen bij het halen en brengen van uw kind niet meer het terrein op te rijden.


I.v.m. de verzekering van de manege kunnen wij dit helaas niet meer toelaten. U kunt uw zoon/dochter afzetten bij de hoofdingang van het terrein waar een van onze coaches ze zal opvangen. 

Blijft u de gehele les aanwezig, dan willen wij u vragen de auto te parkeren bij het Bentwoud. Er is geen parkeermogelijkheid bij ons voor de deur....


2. Regels op het terrein

Wij als Stealth Academy zijn te gast op het terrein van Stal Yadoki. Samen hebben we een aantal regels opgesteld waar iedereen zich aan dient te houden:

  1. Ieder dient respect te hebben voor mens en dier op het terrein.

  2. Er mag absoluut niet gerend of gespeeld worden op het terrein. Niet bij de auto's, maar ook niet om even snel op en neer naar de WC te gaan.

  3. Wanneer je wordt aangesproken op bijv. je gedrag door iemand van Stal Yadoki, hebben wij hier naar te luisteren.


3. WC gebruik

Gelukkig hebben wij ook een WC. Deze is natuurlijk te gebruiken, echter wil ik jullie vragen op de volgende dingen te letten:

  1. Niet rennen van of naar het WC gebouw.

  2. Rustig alle deuren openen bij het verlaten of betreden van het gebouw (anders kunnen er paarden schrikken in de buitenbak).

  3. Licht uit doen en WC schoon achter laten.


4. Afmelden en les inhalen


Wanneer u uw zoon/dochter wilt afmelden voor de les moet dat minimaal 2 uur voor aanvang les zijn gebeurd. Afmelden kan d.m.v. mail naar info@stealthacademy.nl of een bericht naar +316 57 82 04 26

Als u optijd afmeld kunt u een afspraak maken met ons om de les in te halen als u dit wilt. Bij te laat afmelden vervalt het recht op inhalen van de gemiste les. 


5. Open gym

Ook in het nieuwe seizoen zullen er elke week open gyms zijn op zondag. De tijden hiervan zijn terug te vinden om ons lesrooster. Een open gym houdt in dat er vrij getraind kan worden. Er zal een coach aanwezig zijn om vragen aan te stellen en eventueel te helpen met bepaalde moves/bewegingen.

Belangrijk is dat er vooraf geboekt moet worden. Wordt er niet geboekt dan bestaat de kans dat wij niet aanwezig zijn (als er niemand heeft geboekt zullen wij niet aanwezig zijn).

Boeken kan via de volgende link: www.stealthacademy.nl/nu-boeken


6. Proefles

Vriendjes of vriendinnetjes meenemen voor een proefles mag natuurlijk altijd! Ik wil jullie echter wel vragen vooraf een proefles te boeken. Het kan namelijk zo zijn dat een les te vol zit voor een proefles. Dit ziet u dan gelijk online. Bij niet vooraf boeken kunnen wij helaas geen deelname garanderen.

Boeken kan via de volgende link: www.stealthacademy.nl/nu-boeken


7. Vakantie


In de vakanties wordt er geen les gegeven in de Stealth Academy. Het normale rooster vervalt en er wordt een aangepast open gym rooster gepubliceerd. Hieronder staan alvast alle data voor dit seizoen vermeld:

21 oktober t/m 27 oktober (Herfstvakantie) 23 december t/m 5 januari (Kerstvakantie) 24 februari t/m 1 maart (Voorjaarsvakantie 27 april t/m 3 mei (Meivakantie) 20 juli t/m 30 augustus (Zomervakantie)


8. Feestdagen


Op feestdagen zullen er ook geen lessen plaats vinden. Alle data hieronder zijn wij gesloten en vinden er geen lessen/open gyms plaats:

25 december (1e Kerstdag) 26 december (2e Kerstdag) 31 december (Oudjaarsdag) 1 januari (Nieuwjaarsdag) 10 april (Goede vrijdag) 12 april (1e Paasdag) 13 april (2e Paasdag) 27 april (Koningsdag) 5 mei (Bevrijdingsdag) 21 mei (Hemelvaartsdag) 31 mei (1e Pinksterdag) 1 juni (2e Pinksterdag)

160 keer bekeken

STEALTH ACADEMY

BY PARKOUR DISCIPLINES

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

  • Instgram

© COPYRIGHT 2018 STEALTH ACADEMY. DE STEALTH ACADEMY IS EEN ONDERDEEL VAN PARKOUR DISCIPLINES.